Yolanthe Cabau.
Volledig scherm
Yolanthe Cabau. © Brunopress

Yolanthe Cabau heeft 'tranen van geluk’ op verjaardag van zoontje Xess Xava

Yolanthe Cabau voelt tranen van geluk opwellen als ze denkt aan de ‘intense liefde’ die ze voor haar zoontje Xess Xava voelt. Het ventje mag vandaag zes kaarsjes uitblazen. Hét moment voor Xess’ moeder om een ode aan hem te brengen. ‘Wat ben je een bijzonder mooi en puur zieltje en wat maak je mij gelukkig.’

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  10

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Theater en bioscoop om 17.00 uur dicht, ook mondkapjes en 1,5 meter afstand
  update

  Theater en bioscoop om 17.00 uur dicht, ook mondkapjes en 1,5 meter afstand

  Culturele instellingen moeten vanaf zondag om 17.00 uur dicht. Dat betekent dat onder meer theaters en bioscopen hun deuren na dat tijdstip moeten sluiten. 1,5 meter afstand en een mondkapje (tijdens het lopen) worden verplicht op alle plaatsen waar een vaste zitplaats geldt. De nieuwe maatregelen treffen de sector hard, daarom komt het demissionaire kabinet met een nieuw steunpakket van 68 miljoen euro voor de rest van dit jaar.