Arie Ribbens
Volledig scherm
Arie Ribbens © ANP Kippa

Zanger Arie Ribbens op 84-jarige leeftijd overleden

1937-2021Zanger Arie Ribbens (84), bekend van nummers als Brabantse nachten zijn lang en Polonaise Hollandaise is vandaag overleden. Dat heeft zijn platenmaatschappij DFM gemeld. Hij kampte al lange tijd met gezondheidsproblemen. Zo had hij longkanker, nierproblemen, een gebroken heup en vasculaire dementie.

3 reacties

 • willem de jager

  2 maanden geleden
  het is jammer dat deze top artiest niet meer bij ons is wens zijn familie veel sterkte toe met deze grote verlies
 • Henk van Coolwijk

  2 maanden geleden
  Arie rust zacht, wat hebben wij genoten van jouw muziek, zowel in de kroeg als op de carnaval, er hoefde geen eind aan te komen, zo had je het ook niet verdiend. Familie sterkte in deze moeilijke tijd.
 • T Lamme

  2 maanden geleden
  Arie bedankt voor alle leuke liedjes en Gea veel sterkte met dit verlies.
 1. LIVE | Aangifte tegen Ali B vanwege verkrachting, rapper blijft ontkennen
  video

  LIVE | Aangifte tegen Ali B vanwege verkrach­ting, rapper blijft ontkennen

  De veelbesproken aflevering van Boos is vanmiddag online gekomen op YouTube. Daaruit blijkt dat één van de aangiftes tegen rapper en coach Ali B is vanwege verkrachting, maar dat hij nog veel meer slachtoffers maakte. Over bandleider Jeroen Rietbergen kwamen negentien meldingen binnen. John de Mol liet zijn zwager in 2019 alle hoeken van de kamer zien. ‘Ik moest me inhouden om hem niet op zijn bek te slaan.’ Marco Borsato koos jonge meisjes uit, onder meer bij The Voice Kids. Een kandidate van 14 jaar vertelt dat de zanger haar billen betastte. Volg de laatste ontwikkelingen in dit liveblog.