Marga Bult
Volledig scherm
Marga Bult © ANP Kippa

Zangeres Marga Bult zit in schuldsanering: geldschieter kan fluiten naar 85.000 euro

updateRechtop in de wind-zangeres Marga Bult (62)  zit voorlopig in de schuldsanering omdat ze in 2014 circa 50.000 euro leende van een vastgoedmakelaar en dat bedrag nog steeds niet kan terugbetalen. ,,Ik heb de intentie om het bedrag aan hem terug te geven maar dat lukt mij nu helaas nog niet.” De makelaar gelooft haar niet. ,,Ze heeft meer geld dan ze zegt en hangt de zielige vrouw uit.”

 1. BNR zet video ‘snuivende’ Talitha Muusse in scène, Yvonne Coldeweijer trapt erin en deelt ‘juice’
  Met video's
  9

  BNR zet video ‘snuivende’ Talitha Muusse in scène, Yvonne Coldeweij­er trapt erin en deelt ‘juice’

  Yvonne Coldeweijer, die achter Nederlands bekendste juicekanaal Life of Yvonne zit, is in een journalistieke stunt getrapt van radiozender BNR. Die zette een video in scène waarin het leek alsof presentatrice Talitha Muusse cocaïne snoof op het toilet. Daarmee wilde de zender aantonen hoe juicekanalen te werk gaan en hoe makkelijk het is om via die weg onwaarheden te verspreiden.
 2. Marga Bult na beenbreuk op VVD-feestje: 'Mark Rutte belt me iedere dag'

  Marga Bult na beenbreuk op VVD-feest­je: 'Mark Rutte belt me iedere dag'

  Zangeres Marga Bult (61), die afgelopen vrijdag na een VVD-bijeenkomst in een Amsterdams appartement bij een val van de trap haar linkerbeen op drie plaatsen brak, wordt sindsdien elke dag gebeld door premier Mark Rutte. Volgens Bult is de minister-president erg bezorgd over haar gezondheid. ,,Dat hij naast zijn superdrukke werk altijd een momentje tijd voor mij vrijmaakt, is zó verschrikkelijk attent en lief.''