Volledig scherm
© ANP

Zangeres Sophie Ellis-Bextor (39) voor vijfde keer zwanger

Sophie Ellis-Bextor is in verwachting van haar vijfde kindje. Dat maakte de 39-jarige Murder on the Dancefloor-zangeres bekend in de BBC Radio 2-show van Chris Evans.

Sophie onthulde dat haar nieuwe album uitkomt tegen de tijd dat ze is uitgerekend voor haar vijfde kindje. ,,Gestoord", lachte ze. De zangeres zei ook dat het ouderschap niet makkelijker wordt naarmate je meer kinderen krijgt.  ,,Maar je kan wel beter omgaan met de chaos."

De Britse Ellis-Bextor heeft al vier zonen samen met haar man Richard Jones. Ze weet nog niet of ze dit keer een jongen of een meisje krijgt. Sophie is in het najaar uitgerekend.

  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.
  2. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’