Misdaadverslaggever Peter R. de Vries (L) en zijn zoon Royce de Vries komen aan bij de Bunker voor zijn getuigenverhoor in de strafzaak tegen Willem Holleeder.
Volledig scherm
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries (L) en zijn zoon Royce de Vries komen aan bij de Bunker voor zijn getuigenverhoor in de strafzaak tegen Willem Holleeder. © ANP

Zoon Peter R. de Vries weer aan het werk

Royce de Vries, de zoon van misdaadverslaggever Peter R. de Vries, heeft zijn werk als advocaat vandaag weer opgepakt. Hij legde zijn werk in juli neer vanwege de aanslag op zijn vader in het centrum van Amsterdam. Op 15 juli overleed de misdaadverslaggever aan zijn verwondingen.

 1. Coldeweijer deelt gesprek met Jaimie Vaes na geweldsincident Lil Kleine: ‘Met hoofd tussen deur’
  UPDATE

  Coldeweij­er deelt gesprek met Jaimie Vaes na geweldsin­ci­dent Lil Kleine: ‘Met hoofd tussen deur’

  Yvonne Coldeweijer heeft het telefoongesprek dat ze had met Jaimie Vaes na het beruchte geweldsincident met Lil Kleine woensdagavond online gezet. Ze deed dit naar aanleiding van het nieuws dat het Openbaar Ministerie heeft besloten Lil Kleine niet langer te verdenken van poging zware mishandeling. ,,In de geluidsopname kun je horen dat er bewust aan mij is verklaard dat haar hoofd tussen de deur heeft gezeten.”
 2. Royce de Vries: ‘Ik heb het shirt van Nicky Verstappen naar het ziekenhuis gebracht’
  Play
  video

  Royce de Vries: ‘Ik heb het shirt van Nicky Verstappen naar het ziekenhuis gebracht’

  Royce de Vries heeft vanavond in RTL Boulevard voor het eerst openhartig gesproken over het overlijden van zijn vader Peter R. de Vries. Hij haalde herinneringen op aan de misdaadjournalist en vertelde over de emotionele dagen tussen de aanslag en het overlijden. ,,Mijn vader heeft ooit aangegeven dat het shirt van Nicky Verstappen altijd bij hem moest zijn. Dat heb ik toen bij hem op de ziekenhuiskamer gehangen.”