De koninklijke familiefoto vanwege de Eurovision-uitzending ‘Europe Shine a light’, met Amalia en haar hippe clutch.
Volledig scherm
PREMIUM
De koninklijke familiefoto vanwege de Eurovision-uitzending ‘Europe Shine a light’, met Amalia en haar hippe clutch. © Koningshuis

Zwarte bamboe en hippe clutch: Amalia lijkt tassenverzamelaar in de dop

oranje franjeJosine Droogendijk, Nederlands bekendste Máxima-kenner, bespreekt wekelijks de mode van royals in binnen- en buitenland. Deze week opvallend: Amalia kiest voor asymmetrisch. Alle eerdere afleveringen lees je hier.

Normaal gesproken verschijnen Amalia, Alexia en Ariane zo’n drie tot vier keer per jaar in de publiciteit. Twee keer tijdens een fotosessie, en één of twee keer tijdens een verrassingsbezoek of familiefeestje. Nu het coronavirus ons land in zijn greep houdt, is alles anders en zien we de prinsessen niet minder, maar juist meer dan voorheen. Zo zagen we ze klappen tijdens het applaus voor de zorg en zaterdagavond verscheen er een nieuwe familiefoto online vanwege de Eurovision-uitzending ‘Europe Shine a light’. Op het kiekje is te zien dat Amalia een zwarte bamboe-tas bij zich draagt. Is de prinses soms een tassenverzamelaar in de dop? Op Koningsdag werd ze ook al als enige gespot met een hippe clutch.