Volledig scherm
Joris Marcelis is bezig aan zijn laatste periode als actief volleyballer. Foto Jan van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Joris Marcelis stopt met volleybal

DOETINCHEM Joris Marcelis stopt met volleyballen. De finaleduels met Lycurgus om het landskampioenschap zijn de komende weken zijn de laatste duels als volleyballer. Na de zomerstop keert diagonaalspeler Marcelis wél terug bij Orion, dat dan Active Living Orion heet. De in Rheden woonachtige Marcelis wordt assistent-trainer bij de eredivisionist.

Met Active Living, het bedrijf van voorzitter Wijnand Geerdink en Jos Gelling, heeft de Stichting Topvolleybal Orion Doetinchem een nieuwe hoofdsponsor/naamgever aan zich gebonden. Het duo gelooft in een sport-businessmodel waarin Orion en de hoofdsponsor elkaar versterken.

De stichting waaronder het eerste mannenteam van de Doetinchemse club valt heeft aangegeven dat Orion volgend seizoen europacup speelt, in de CEV Cup of Challenge Cup. De Champions League laat Orion, ook als het kampioen wordt, uit financiële overwegingen komend seizoen aan zich voorbijgaan. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport