Volledig scherm
Beeld uit een eerdere wedstrijd van DHC. © Jan van den Brink

Nacompetitie uit zicht voor Hockeyers Doetinchem

WIJCHEN - Door met 5-3 te verliezen zijn de hockeyers van DHC het zicht verloren op de tweede plaats in de derde klasse D. Deze plek zou de Doetinchemse ploeg recht geven op play-off-wedstrijden.

MANNEN

3D: Wijchen-DHC 5-3 (3-0)

Door de nederlaag is DHC het zicht op de tweede plaats kwijt geraakt. DHC raakte al snel door twee Wijchense treffers achterop. Het Doetinchemse herstel was er pas na rust. IJsbrand Reiken (2) en Mick van Outvorst scoorden de Doetinchemse treffers.

Avanti-Nijkerk 6-3 (3-2)

Met een mooie overwinning sloot Avanti het seizoen af. Jelmer Tannemaat (4), Jasper Lijftogt en Tom Looman scoorden voor de Winterswijkse ploeg.

VROUWEN

3D: DHC-Berlicum 3-1 (1-0)

Voor een aantal speelsters van DHC was het de laatste thuiswedstrijd. "Leonie Nabuurs en Doriek Mooij stoppen”, wist DHC-coach Jaap Waisvisz. "Marlou Bisseling gaat in Zevenaar spelen en Pien Molenaar en Demi Oosterhuis gaan in Wageningen spelen.” Bisseling, Mooij en Molenaar sloten hun afscheid af met een doelpunt.

4E: Avanti-Goor 1-4 (0-1)

Avanti kampte met een aantal blessures. De noodgedwongen omzettingen hielpen de Winterswijkse ploeg ook niet aan een beter resultaat. Guusje Buunk maakte de enige treffer voor de thuisploeg.

Regiosport