Volledig scherm
Rob Jorna schreeuwt het uit na de tweede setwinst in de competitiewedstrijd tegen Lycurgus afgelopen zaterdag. Ook die wedstrijd ging met 2-3 verloren voor Orion. © DE GELDERLANDER

Orion verliest eerste halve finale-duel

DOETINCHEM - Orion heeft woensdagavond in de heenwedstrijd van de halve finale van de bekercompetitie met 2-3 van Lycurgus verloren (21-25, 17-25, 25-21, 25-19 en 7-15). Desondanks behoudt de ploeg van trainer Redbad Strikwerda alle kans op een finaleplaats, de return is 24 januari in Groningen.

Na twee verloren sets kwam Orion daarna meer en meer in goede doen. ,,We speelden met meer servicedruk, waardoor hun tweede bal verder van het net kwam. Dat gaf ons blok ook weer meer tijd om beter te anticiperen’’, duidde Heusinkveld een verschil. In de beslissende vijfde set maakte Lycurgus al snel het verschil en stelde het de 2-3 zege veilig.

}xml:space="preserve">
Download De Gelderlander nieuwsapp!Klik hier voor iOS of hier voor Android!
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport