Volledig scherm
Orion won woensdagavond met 3-1 van Dynamo. Foto Peter Verheijen © Peter Verheijen

Orion wint nu met 3-1 van Dynamo

DOETINCHEM - De volleyballers van Orion hebben opnieuw van Dynamo Apeldoorn gewonnen. Werd de wedstrijd om de Supercup recent een nipte 3-2 zege, in het competitieduel treffen van woensdag was de Doetinchemse club met 3-1 (25-23, 25-23, 21-25 en 25-23) te sterk.

Het duel was saillant, zondag 5 oktober troffen beide teams elkaar nog in de strijd om de Supercup. Active Living Orion won woensdag de eerste twee sets met een klein verschil. ,,Het ging toen redelijk gelijk op, alleen zetten wij Dynamo serverend onder druk en maakten zij relatief veel aanvalsfouten”, meende aanvoerder Pim Kamps van Orion. In vergelijking met de Supercupwedstrijd was het niveau niet veel hoger. ,,Maar serverend hebben wij het verschil kunnen maken in vergelijking met die eerdere wedstrijd, daarin hebben we een stap gemaakt.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport