Volledig scherm
Orion speelt in september veel oefenduels. (Foto Cor Lasker) © Cor Lasker

Zwaar oefenprogramma Orion

DOETINCHEM - De volleyballers van eredivisionist Orion uit Doetinchem wacht een zware voorbereiding voorafgaand aan de competitie. De selectie van de nieuwe trainer Martijn van Goeverden traint maandag weer voor het eerst na het zomerreces, de verschillende aangetrokken internationals sluiten later aan.

Het eerste oefenduel is zaterdag 1 september, dan staat voor Orion een toernooi in Sliedrecht op het programma. Hier treft Achterhoek Orion, zoals de ploeg komend seizoen door het leven gaat, de eredivisieteams van Zwolle, VoCASA uit Nijmegen en Sliedrecht Sport. Zondag 16 september staat er in Duitsland een wedstrijd tegen het Bundesliga-team van Düren gepland. De laatste wedstrijd van de voorbereiding is 30 september, dan reist de Doetinchemse ploeg af naar VC Zoersel in België. De competitie start een week later op 6 oktober, Orion speelt dan een uitwedstrijd bij Dynamo in Apeldoorn. Mogelijk reist de ploeg in de voorbereiding ook nog af naar Frankrijk voor een tweedaags toernooi in Nantes, een besluit hierover valt later.

Oefenduels Orion: 1 september Toernooi Sliedrecht; 5 september Orion-Talentteam; 8 september SSS Barneveld-Orion; 16 september Düren-Orion; 20 september Orion-Dynamo; 25 september Talentteam-Orion; 30 september VC Zoersel-Orion. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport