American Football-talent uit Arnhem (19 jaar, 1,93 lang, 125 kilo) moet American Dream uitstellen

VideoTyrese Owusu-Bediako had nu American Football in Amerika moeten spelen, maar begint morgen bij Arnhem Falcons. Reden: de Arnhemmer (19) kwam niet uit de papierwinkel. Hij blijft wel dromen.

Tyrese Owusu-Bediako tekende in december bij Garden City Comunity College. Hij zou dit jaar naar school gaan in Kansas en, misschien nog veel belangrijker, American Football spelen op College-niveau. Maar het papierwerk bleek niet in orde en het 19-jarige talent speelt voorlopig bij Arnhem Falcons, dat morgen in de Nederlandse eredivisie begint tegen Lelystad Commanders.

Zoals de naam van zijn sport al weggeeft ligt het walhalla van zijn sport in de Verenigde Staten. De grote droom van de jonge Arnhemmer is daar zijn kwaliteiten laten zien, op het hoogst haalbare niveau.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport