Bokser Enrico Lacruz: ‘Ik kan niet wachten. Ik ben relaxed, zit lekker in mijn vel. Alles staat momenteel in het teken van het OKT.’
Volledig scherm
PREMIUM
Bokser Enrico Lacruz: ‘Ik kan niet wachten. Ik ben relaxed, zit lekker in mijn vel. Alles staat momenteel in het teken van het OKT.’ © Jan Ruland van den Brink

Bokser Enrico Lacruz op weg naar de Spelen: ‘Ik wil in het rijtje Delibas en Vanderlyde’

Over een maand in Londen wil bokser Enrico Lacruz (26) zich kwalificeren voor de Olympische Spelen van Tokio. „Het liefst zou ik vandaag beginnen”, zegt de in Didam wonende Arnhemmer.

„Ik kan niet wachten”, zegt Enrico Lacruz over het olympisch kwalificatietoernooi (OKT), dat op 14 maart in London begint. Lacruz, die zojuist op Papendal heeft getraind, klinkt gretig. Een tikkeltje ongeduldig. Maar niet gespannen. ,,Ik ben relaxed, zit lekker in mijn vel.” Hij heeft alleen het gevoel in een wachtkamer te zitten. ,,Alles staat momenteel in het teken van het OKT.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport