Pascal Lucassen, met nummer 10 en imposante brace om zijn rechterknie, leidt hier de verdediging van DFS Arnhem.  Komend seizoen leidt hij vanaf de zijlijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Pascal Lucassen, met nummer 10 en imposante brace om zijn rechterknie, leidt hier de verdediging van DFS Arnhem. Komend seizoen leidt hij vanaf de zijlijn. © Erik van 't Hullenaar

‘Clubman met pijn’ stapt vroegtijdig van het veld en gaat handballers DFS Arnhem coachen

ARNHEM Handballer Pascal Lucassen wordt bij eredivisionist DFS Arnhem de opvolger van trainer Fred Michielsen. Een jaartje eerder dan gepland zet de 30-jarige Westervoorter noodgedwongen een punt achter zijn actieve carrière. ,,Dat besluit was niet moeilijk, want ik heb al langer de ambitie trainer te worden.”

Mogelijk heeft Lucassen zijn laatste officiële wedstrijd al gespeeld. ,,Dat zou kunnen, want het is maar zeer de vraag of we door die coronacrisis nog aan de play-offs gaan beginnen”, realiseert Lucassen zich. ,,Dat zou dan wel jammer zijn, want dan heb je geen echt afscheid gehad.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport