DFS onderuit bij OBW, stunt ESCA

De handbalsters van DFS Arnhem (hoofdklasse B) zijn verrassend onderuit gegaan bij OBW. De ploeg van Egon Floors verloor met 27-18 bij de nummer laatst.

Volledig scherm
Gemiste kans voor DFS Arnhem. © Erik van 't Hullenaar

,,We zitten op dit moment in een mindere fase”, vertelde speelster Manon Janssen na het derde verlies op rij. ,,De sfeer is goed, er wordt hard getraind, maar in de wedstrijden komt het er even niet uit. Verliezen bij Lettele kan, maar tegen ESCA en OBW wil je gewoon een goede pot neerzetten.” Janssen wanhoopt niet. ,,Nu niet naar anderen kijken, maar zelf stappen zetten.” Lenna Duin (7) en Vivian van Zadelhoff (6) waren de beste schutters van DFS.

ESCA stuntte thuis tegen koploper Pacelli: 25-24. De thuisploeg had bijna de gehele wedstrijd een voorsprong, maar het bleef tot het einde spannend. Anneke van Oel zorgde vanaf de stip voor de beslissende treffer 25-24, waarna ESCA-keepster Marelle van Lier met een formidabele redding de zege veilig stelde.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport