Volledig scherm
Latif El Malki, hier in actie tegen FC Trias, scoorde voor SML tegen De Paasberg. © Gert Budding

Doelman Pim Theijn helpt SML langs De Paasberg

ARNHEM - SML heeft dinsdagavond de kwartfinale van de Arnhem Cup bereikt. De Arnhemse zondagderdeklasser won na strafschoppen van De Paasberg, dat uitkomt in de vierde klasse zaterdag.

Na negentig minuten was de stand 1-1. SML kwam op voorsprong dankzij een treffer van Latif El Malki. Lorenzo Dominguez maakte gelijk voor De Paasberg.

In de noodzakelijke strafschoppenserie groeide Pim Theijn uit tot de held van de avond. De doelman van SML O17 stopte twee strafschoppen.

SML, dat speelde met een combinatie van spelers van het eerste, tweede en de jeugd, treft in de kwartfinale titelverdediger AVW'66.

Gemiste kans

Trainer Paul van Koppenhagen van De Paasberg sprak over een gemiste kans om SML te vloeren. ,,We hebben de beste kansen gehad. Donavan de Kievid heeft zes keer alleen voor de keeper gestaan, maar niet gescoord. Dat doe je dus niet goed.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport