Volledig scherm
Ruben de Bok in actie voor DFS Arnhem. © Gerard Burgers

Eredivisionist DFS Arnhem raakt topschutter kwijt

HandbalARNHEM - De selectie van DFS Arnhem ondergaat na dit seizoen een flinke gedaanteverwisseling. Topschutter Ruben de Bok verruilt de handbaleredivisionist voor Handbal Houten, dat volgend seizoen uitkomt in de BENE League. 

Ook Tom Zwarthoed, pas een seizoen actief in Arnhem, verkast naar Houten. Opbouwer Gijs Hoeve en doelman Ruben Moerkerk stoppen. 

De Bok had gisteravond met vijf treffers zijn aandeel in de 25-23 (13-12) zege van DFS op Tachos. Gijs Hoeve en Sofiane Rhouma waren met zes goals de topscorers.

Maandag is in Waalwijk de return van dit duel uit de tweede ronde van de Runner Up competitie. De winnaar van het tweeluik DFS – Tachos is al rechtstreeks geplaatst voor de achtste finale van de landelijke beker 2019-2020. DFS of Tachos stuit in de finale van de Runner Up competitie op de winnaar van E en O – Lions 2.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport