De voetbalsters van Eldenia winnen op het Arnhems Sportgala de Sport-Ster bij de amateurs. Linksachter juicht teammanager Patty Marcus mee.
Volledig scherm
PREMIUM
De voetbalsters van Eldenia winnen op het Arnhems Sportgala de Sport-Ster bij de amateurs. Linksachter juicht teammanager Patty Marcus mee. © Gerard Burgers

Estavana Polman op video tijdens sportgala: ‘Neem een drankje op ons, dat doe ik hier ook’

Arnhems SportgalaARNHEM - Vrijwel alle prijzen op het Arnhems sportgala gaan naar vrouwen. De 80-jarige Harry Jacobs houdt de eer van de mannen hoog.

Buiten het Stadstheater in Arnhem lopen we als eerste de voetballers van MASV tegen het lijf. De volksclub promoveerde in 2019 van de derde naar de tweede klasse en de mannen zijn bij de Arnhemse Sportverkiezing genomineerd voor Sport-Ster bij de amateursporters. Geheel tegen alle sportmores in staan de jongens rustig sigaretten te roken. ,,Zijn we wel mooi mee gepromoveerd, hè”, kaatst teammanager Wijnand Moors als hij wordt ‘betrapt’. Gauw naar binnen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport