Volledig scherm
Fred Wieland als trainer /coach van HV Angeren in de tweede klasse. Hij promoveert als trainer naar de hoofdklasse. © Fons Sluiter

Fred Wieland verruilt handbalsters van Angeren voor DFS Arnhem

ARNHEM/ANGEREN Fred Wieland wordt met ingang van komend seizoen de trainer van de handbalvrouwen van DFS Arnhem. Wieland volgt Egon Floors op, die al na een seizoen vertrekt bij de hoofdklasser. Voor Floors viel de reisafstand van zijn woonplaats Haaksbergen naar Arnhem niet langer te combineren met zijn drukke werkzaamheden.

Wieland, nu bezig aan zijn tweede seizoen bij de handbalsters van Angeren, was eerder als trainer verbonden aan de mannenploegen van HV Huissen, Udi 1896 en AAC 1899. Met die drie clubs vierde Wieland een kampioenschap. ,,Fred brengt ervaring mee. Dat kan helpen bij het verder bouwen aan ons nog jonge team”, aldus DFS-commissielid Frank Abbenhuis.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport