Volledig scherm
Gijs Hoeve in actie voor Swift, voorloper van DFS Arnhem. © archieffoto Gerard Burgers

Gijs Hoeve terug in selectie handballers DFS Arnhem

ARNHEM – Handballer Gijs Hoeve maakt komend seizoen weer deel uit van de eerste mannenselectie van eredivisionist DFS Arnhem. Na een gesprek met de nieuwe trainer Fred Michielsen kwam het sein voor de midopbouwer op groen te staan.

Hoeve werd vorig seizoen kort voor het einde van de reguliere competitie door de toenmalig trainer Osvaldo Gomes om disciplinaire redenen uit de selectie gezet.

,,Ik heb met Gijs gesproken en de conclusie is dat hij welkom is. Ook de groep is akkoord en wilde dat Gijs weer zou aansluiten”, zegt Michielsen, die dit weekeinde met zijn ploeg in Den Haag deelneemt aan het toernooi om de Ooievaars Cup.

In Den Haag komt Thijs Geurds vrijwel zeker niet in actie. De topschutter heeft op de training de binnenband van zijn rechterknie verrekt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport