DFS Arnhem thuis tegen Tachos, de club waar trainer van Fred Michielsen volgend seizoen na twee Arnhemse jaren aan de slag gaat.
Volledig scherm
PREMIUM
DFS Arnhem thuis tegen Tachos, de club waar trainer van Fred Michielsen volgend seizoen na twee Arnhemse jaren aan de slag gaat. © Erik van 't Hullenaar

Handbaltrainer Fred Michielsen vertrekt en heeft ‘wat uit te leggen’ bij DFS

Handbaltrainer Fred Michielsen vertrekt na dit seizoen bij DFS Arnhem. Hij gaat aan de slag bij Tachos, een concurrent in de eredivisie.

Handbaltrainer Fred Michielsen verlaat na dit seizoen DFS Arnhem ‘met pijn in het hart’, zegt hij. „Het was geen gemakkelijke keuze en ik heb er slapeloze nachten van gehad”, zegt de 51-jarige Bredanaar. „Omdat het altijd mijn intentie is drie jaar bij een club te blijven.”

Gelegenheid de ploeg persoonlijk te informeren was er deze week nog niet. Hij heeft dan ook nog iets uit te leggen. „De afspraak was dat mijn komst naar Waalwijk vrijdag (vandaag, HD) naar de spelers van Tachos zou worden gecommuniceerd. Ik zou het die dag ook aan de selectie van DFS vertellen. Maar ik kreeg afgelopen maandag een appje dat het de spelers van Tachos die dag bij de training was verteld.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport