Volledig scherm
Archieffoto Victor Ezendam (HCM) omspeelt een verdediger. © Marina Popova

HCM grijpt koppositie, Upward doet zichzelf tekort

LOCHEM - De hockeyers van HCM deden zondag zeer goede zaken in de derde klasse C. De Arnhemmers wonnen in en tegen Lochem met 8-1 en grepen daardoor de koppositie.

Thijs Bottemanne (3), Pim van Deursen, Tijn Blokzijl, Bouwe Bölger, Denzel Haverlag en Thomas Matthijssen scoorden voor HCM.

Upward deed zichzelf in 1D tekort tegen EHV. In Enschede verloren de Arnhemmers onnodig met 4-2. Yorick Schiebergen en Peter Werre vonden het net namens Upward, dat na twee wedstrijden met lege handen staat.

Arnhem ging in Nijmegen nipt onderuit tegen QZ: 2-1. De Velpenaren zakten daardoor naar de voorlaatste plaats met nul punten in 2C. Michel Tromp scoorde uit een strafcorner het enige doelpunt voor Arnhem.

Oosterbeek staat in 4C weer met beide benen op de grond, na een 3-0 nederlaag bij Avanti. En dat terwijl de ploeg van Glenn Coates vorige week het seizoen nog zo goed begon, met een 11-2 thuisoverwinning op Epe.

Bemmel liet in 4B direct zijn titelambities zien. In Kerkrade werd Nova zoek getikt: 9-0. Ischa van den Broek (3), Stijn van der Put, Steffan Borgers, Freek van Alst, Robbin de Beijer, Job Raben en Laurens Sars scoorden voor Bemmel.

Regiosport