Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

HCM verslaat Arnhem, Upward blijft steken op gelijkspel

Arnhem – De hockeysters van HCM hebben zondag de eerste derby van het seizoen in de tweede klasse D gewonnen van Arnhem. Op het eigen Sportpark Drielsedijk zegevierden de Arnhemsen met 3-2.

Jill Kunst, Liselot van den Berg en Anne-Marleen Sanders troffen doel namens HCM. Karolina Sluis scoorde allebei de treffers voor Arnhem.

Upward bleef in de eerste klasse D steken op een gelijkspel tegen Deventer. In Arnhem eindigde de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen uiteindelijk in 2-2.

Hilde Veraart en Veerle Greutink vonden het net namens Upward.

Dieren verloor in de derde klasse D met 2-1 bij HVA. Anne Berndsen scoorde het enige Dierense doelpunt in Assen.

Bemmel maakte in datzelfde 3D met 8-0 gehakt van Haackey en greep daarmee gelijk de koppositie. Michelle Jansen (2), Imke Visser (2), Marit de Koning, Manouk Lindsen, Sterre Meijsen en Lisa Otte waren allen trefzeker in Haaksbergen.

HC Overbetuwe begon het seizoen in 4C met een thuiszege op Drienerlo. In Elst werd het 2-0 voor de ploeg van coach Han Beekwilder.

Eva Schippers en Anouk van der Maeden troffen doel voor Overbetuwe.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport