1984-07-22:  Heleen Hage in de bolletjestrui, winnares Marianne Martin uit de VS en de Canadese Marylin Wells op de Champs Élysées bij de eerste TYour de France voor vrouwen. Heleen Hage, sinds jaren woonachtig in Arnhem, won liefst vieer etappes, reed een week in het geel en werd tweede.
Volledig scherm
PREMIUM
1984-07-22: Heleen Hage in de bolletjestrui, winnares Marianne Martin uit de VS en de Canadese Marylin Wells op de Champs Élysées bij de eerste TYour de France voor vrouwen. Heleen Hage, sinds jaren woonachtig in Arnhem, won liefst vieer etappes, reed een week in het geel en werd tweede. © EPA

Heleen Hage uit Arnhem won vier etappes en werd tweede in de Tour Féminine 1984; voorloper van La Course

LA COURSEARNHEM  - Op een heuvelachtig circuit in Pau wordt vandaag de zesde editie van La Course gereden; het eendaagse restantje van de Tour Féminine; de drieweekse Tour de France voor vrouwen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport