Volledig scherm
Uit de oude doos: Oosterbeek (rechts) in actie tegen Dieren. © Marina Popova

Hockeysters Oosterbeek ontbreken in de competitie

OOSTERBEEK – Hockeyclub MHC Oosterbeek is er deze zomer niet in geslaagd voldoende speelsters op de been te brengen voor een eerste vrouwenteam. Afgelopen seizoen speelde de Oosterbeekse formatie zich via de nacompetitie nog veilig in de derde klasse, maar de club heeft het team teruggetrokken voor de komende competitie.

Oosterbeek was ingedeeld in de derde klasse D, onder meer bij MHC Bemmel en MHC Dieren. De klasse bestaat nu uit elf ploegen.

Bij Oosterbeek was gehoopt op een frisse, nieuwe start, maar die blijft vooralsnog dus uit. “We hebben er alles aan gedaan om een waardig elftal te creëren, maar dat is ons helaas niet gelukt”, verklaart voorzitter Remon Lurvink.

“En dat is ontzettend jammer. Zeker omdat we tien meisjes die wel wilden, teleur hebben moeten stellen. We gaan er in ieder geval alles aan doen om het volgend seizoen wel weer een team te realiseren. Of dat lukt ligt vooral aan de meiden zelf.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport