Thom Stunnenberg aan de bal in het duel met Otterlo. De speler van OVC'85 scoorde twee keer tegen Jonathan en bracht zijn voorlopige seizoentotaal op 13 treffers.
Volledig scherm
Thom Stunnenberg aan de bal in het duel met Otterlo. De speler van OVC'85 scoorde twee keer tegen Jonathan en bracht zijn voorlopige seizoentotaal op 13 treffers. © Gerard Burgers

Jesse ter Beek, Max Burgers en Thom Stunnenberg iets dichter bij trio topschutters aan kop

Topscorers Arnhem e.o.ARNHEM - Heel bijzonder: het leidende drietal op de topscoreslijst van de regio Arnhem kwam vorig weekeinde geen van drieën niet tot scoren. Mehmet Gökdemir (Elsweide), Youri Roseboom (MASV) en Marco Corba (VVO) bleven op 24 doelpunten staan.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  1

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.