Marko van Huenen, voetballer sc Rheden en dit seizoen terug na een lange blessure. Maar nu te oud om mee te mogen trainen.
Volledig scherm
PREMIUM
Marko van Huenen, voetballer sc Rheden en dit seizoen terug na een lange blessure. Maar nu te oud om mee te mogen trainen. © Rolf Hensel

Leeftijdsdiscriminatie in de sport onder het mom van corona? Wij zijn 27+ en mogen niet meedoen

Sporters mogen vanaf woensdag 3 maart eindelijk weer in teamverband in de buitenlucht trainen. Maar dat geldt lang niet voor iedereen. Wie 27 jaar of ouder is, heeft pech en mag niet meedoen. Zij mogen nog steeds alleen in tweetallen trainen en ook nog eens op 1,5 meter afstand van elkaar. Er is weinig begrip voor wat je ‘leeftijdsdiscriminatie onder het mom van coronavirus’ kunt noemen. 

12 reacties

 • Wijkamp

  1 maand geleden
  Willem Dijkman heeft naar mijn mening 100% gelijk . Wakkere mensen zijn onze enige redding uit deze hele waanzin.
 • Rock Witten

  1 maand geleden
  Over het betaalde voetbal in de hele wereld hoor je niemand, al maanden zie ik voetwedstrijden op tv waarbij spelers en coaches elkaar knuffelen als er een goal gescoord wordt. Er wordt geen woord over gesproken in tv uitzendingen, waarom die voetballers wel en andere sporters niet?
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  Het enige doel van al die domme regels is om ons te onderdrukken. Mondkappen hebben geen zin, heeft Hugo vele malen voor camera gezegd en nu moeten we ze ineens dragen. De regering is misdadig bezig en daar moeten we tegen vechten.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Het gaat hier alleen over trainen, je moet ergens een grens trekken. Nederland is kampioen van de zeurders. Als er geen corona was, ging het wel ergens anders om.
 • Burger Zorgzaam

  1 maand geleden
  Klets toch niet, over paar maanden zijn er allemaal gevaccineerd en mogen we weer alles, gejank van de prinsjes en prinsessen moet een keer stoppen, get a life!
 1. Samenvatting | Fortuna Sittard - FC Emmen
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  FC Emmen verslaat ook Fortuna Sittard

  10 april
 2. Rood Ibrahimovic na commentaar op scheidsrechter
  Play

  Rood Ibrahimo­vic na commentaar op scheids­rech­ter

Amateursport