Zuid Arnhem-supporters Frits Baars, Roberto Straal, John Doedens en Jan Daams in het nieuwe clubhuis aan de Drielsedijk in Arnhem-Zuid.
Volledig scherm
PREMIUM
Zuid Arnhem-supporters Frits Baars, Roberto Straal, John Doedens en Jan Daams in het nieuwe clubhuis aan de Drielsedijk in Arnhem-Zuid. © Erik van 't Hullenaar

Maak de borst maar nat Arnhem: de roemruchte voetbalclub uit zuid is terug

ARNHEM - Het roemruchte Zuid Arnhem keert komend seizoen na 21 jaar terug in het regionale amateurvoetbal. Het clubhart van vele supporters juicht. ,,Wij waren vroeger de grootste voetbalclub van Arnhem”, stelt clubman John Doedens (62), speler van de kampioensploeg uit 1989, onomwonden in het nieuwe clubhuis aan de Drielsedijk in Arnhem-Zuid. 

3 reacties

 • nick kooij

  1 maand geleden
  Mooie club maar kan mij niet herinneren dat Joop vd Ijssel MIJ in ieder geval kon piepelen door onsportief te vlaggen. Wel dat ik verzuimde in de wedstrijd Spcl Velp in de eerste minuten Leen Huizer met rood van het veld te sturen.
 • Harm Hillevreugd

  1 maand geleden
  Heb in het verleden veel wedstrijden gezien en mij altijd geërgerd aan die valse grensrechter Joop van den IJssel. Dat deze man als grensrechter nu nog aandacht krijgt is mij een raadsel. Hij was vaak de aanleiding dat de sfeer in het veld er niet beter van werd en dat het bestuur destijds geen passende maatregelen nam.
 • Charlie De vries

  1 maand geleden
  Verheug mij er nu al weer op...vooral om daar na toe te " mogen " ...intimidatie , opstootjes etc etc ...echt een toegevoegde waarde zulke " clubs " ...

Amateursport