Motor Rebelle begint weer te ronken, Aetos sprokkelt puntje

Rebelle heeft zaterdag ook tegen VoCasa 2, de nummer twee, van de ranglijst een punt gepakt, 1-3. Een week eerder lukte dat ook tegen de koploper van de tweede divisie. 

,,De motor begint af en toe weer te ronken”, sprak coach Oscar Gerritsen. ,,Het is hard werken, de ploeg is duidelijk verzwakt door blessures. Maar als we met volle focus spelen slaat het weer aan. Dat geeft de burger weer moed.”

Met name de ondermaatse service en gebrekkige blokkering deed Rebelle in de verloren sets de das om. Setstanden: 19-25, 17-25, 25-18, 14-25.

Aetos-coach Bert Gerritsen was na de 3-1 nederlaag tegen DS 2 in dubio. ,,Een punt tegen een topploeg van deze divisie is niet slecht. Maar na 1-1 in sets verliezen we twee sets nipt, dat had ook anders kunnen aflopen”, aldus Gerritsen. Het puntje was niet genoeg om Hands Up voor te blijven op de ranglijst van de tweede divisie D. Aetos staat nu tiende, met nog slechts drie punten voorsprong op hekkensluiter De Burgst. ,,Het zit dicht bij elkaar, de concurrenten doen goede zaken. De onderlinge duels worden heel spannend”, keek Gerritsen vooruit.  

Volledig scherm
Volleybal © Stock foto
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport