Volledig scherm
PREMIUM
ODIK-coach Hugo van Woudenberg volgt na dit seizoen Ron Steenbergen op, maar kan zaterdag de Arnhemse promotiekansen verstoren. © Spelten Marco

Opvolger ‘icoon’ Ron Steenbergen voor clash met Oost-Arnhem: ‘Ik ben geen Ron en Ron is geen Hugo’

ARNHEM - Hugo van Woudenberg volgt komend seizoen Ron Steenbergen op als trainer bij Oost-Arnhem. Vanmiddag zit de Barneveldse korfbalcoach op de bank bij ODIK als zijn ploeg in sporthal Valkenhuizen (aanvang 16.00 uur) op bezoek gaat bij de Arnhemse titelkandidaat. in de hoofdklasse B.

Quote

Als korfballer en als coach heeft Ron het zeer goed gedaan. Dat besef ik terdege. Hem opvolgen is lastig. Maar ik ben geen Ron en Ron is geen Hugo

Hugo van Woudenberg, ODIK-coach

Sentimenten spelen even geen rol voor Van Woudenberg. ,,Voor mij is dit geen rare situatie”, zegt de 40-jarige coach. ,,Ik ben in dienst van ODIK. Dus probeer ik met mijn ploeg een goed resultaat neer te zetten. Dat wordt moeilijk en het is ook niet reëel te denken dat je hier zo maar wint, maar je kunt een verrassing nooit uitsluiten.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport