Volledig scherm
Jhon van Beukering. © foto Jan van den Brink

Oud-prof Jhon van Beukering gaat spitsentraining geven

ARNHEM/ VELP - Specifieke spitsentraining van Jhon van Beukering. Het kan voor jonge én oudere aanvallers op het veld van SC Veluwezoom in Velp. 

,,Jeugd tussen de 6 en 18 jaar oud en senioren kunnen zich aanmelden en op vrijdagmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur een uur training van me krijgen in kleine groepjes”, vertelt Van Beukering. ,,Daar werken we specifiek aan het scoren, want scoren is toch het leukste wat er is in het voetbal.”

Twee keer gescoord als invaller

Zijn doelpunten maakte Jhon van Beukering tussen 2000 en 2010 voor Vitesse, De Graafschap, NEC, FC Zwolle en Go Ahead Eagles. En vorig jaar liet de nu 35-jarige oud-prof in een bekerduel van Silvolde zien het doelpunten maken nog altijd niet te zijn verleerd door als invaller twee keer te scoren.

Voetballen doet Van Beukering sindsdien niet zo vaak, training geven des te meer. Hij is bij vijfdeklasser SC Veluwezoom trainer van het eerste elftal én een jeugdteam en geeft bokstraining en ouderengym in Velp. Daar komt nu specifieke spitsentraining bij. 

,,We vragen per speler een kleine bijdrage en daar krijgen ze dan een uur training in een groepje van 5 of 6 spelers voor terug. Trainen vind ik het leukste wat er is. Ik kan wel ander werk gaan doen maar wat dan? Dat wil ik toch niet.”

Info of aanmelden via Facebook.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport