Volledig scherm
Ronald Ligt © Oost-Arnhem

Oud-speler en coach Ronald Ligt van Oost-Arnhem overleden

ARNHEM - Ronald Ligt, oud-speler en coach van korfbalclub Oost-Arnhem is deze week overleden. Dat meldt de Arnhemse club op haar website.  Ligt is 68 jaar oud geworden.

Hieronder de mededeling op de site van Oost-Arnhem

In memoriam Ronald Ligt (13-8-’51 – † 6-11-2019)

Vandaag ontvingen wij het droevige bericht dat een prominent oud-lid van Oost-Arnhem op 68-jarige leeftijd is overleden.

Ronald heeft mede aan de wieg gestaan van de opkomst van Oost-Arnhem, eerst als speler van het eerste team, later als trainer van het 2e team en daarna ook als trainer/coach van de hoofdmacht. In zijn jonge jaren wist Ronald het als speler tot jeugdinternational te schoppen en heeft heel lang in OA1 gespeeld totdat het tijd werd de aanstormende jeugd een kans te geven. Zodoende deed Ronald een stapje opzij en zette zich daarna op vele andere fronten in voor zijn cluppie!!!!

De laatste jaren zagen we Ronald al wat minder door zijn afnemende gezondheid.

Namens het bestuur en leden van Oost-Arnhem wensen wij zijn vrouw Erna, zoon Frank, schoondochter Naomi, kleinkinderen Jadyenn en Déon en de overige familie veel sterkte toe met dit zware verlies.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport