Enorme vreugde bij CHRC na de gelijkmaker tegen kampioenskandidaat WAVV. CHRC-trainer Chris van de Peppel is 'hartstikke trots op de jongens'.
Volledig scherm
PREMIUM
Enorme vreugde bij CHRC na de gelijkmaker tegen kampioenskandidaat WAVV. CHRC-trainer Chris van de Peppel is 'hartstikke trots op de jongens'. © Gert Budding

Passie bij ‘reuzendoders’ CHRC, grote ontlading OVC’85, Redichem met nederlaag naar ‘Oktoberfest’

voetbal Arnhem e.o. (update)OVERZICHT - Benieuwd naar wat er deze zaterdag allemaal op de amateurvoetbalvelden gebeurt? Hieronder vind je alle bijzonderheden van het amateurvoetbal uit de regio Arnhem. We zetten alle ins en outs voor je op een rijtje. Ververs de pagina om op de hoogte te blijven!

  1. Uitgesproken korfbaliconen Crum, Wolsink en Van den Bos: Oost-Arnhem de Calimero van de Korfbal League?
    PREMIUM
    arnhem

    Uitgespro­ken korfbalico­nen Crum, Wolsink en Van den Bos: Oost-Arn­hem de Calimero van de Korfbal League?

    Oost-Arnhem, drievoudig Nederlands zaalkampioen (1987, 1988, 1996), speelt sinds vorig seizoen in de Korfbal League. Succesvol is de ploeg niet. In de huidige competitie verloor Oost-Arnhem alle vier gespeelde duels en dan komt vanmiddag ook nog DVO, koploper in poule B, op bezoek. Hoort Oost-Arnhem wel thuis in de Korfbal League en wat schort er op sportief en organisatorisch vlak aan? Erik Wolsink, vier keer korfballer van het jaar en oud-speler en oud-trainer van Oost-Arnhem en de ex-bondscoaches Ben Crum en Jan Sjouke van den Bos vellen een oordeel.

Amateursport