Eendracht Arnhem verslaat Voorst met 4-3 en plaatst zich voor de finale van de nacompetitie om een plaats in de vierde klasse. Nummer 10 is Sander Kok, in het de groene polo trainer Danny Nesselaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Eendracht Arnhem verslaat Voorst met 4-3 en plaatst zich voor de finale van de nacompetitie om een plaats in de vierde klasse. Nummer 10 is Sander Kok, in het de groene polo trainer Danny Nesselaar. © Marco Gerritsen

Sander Kok speelt een week na hartklachten weer en hoe! Eendracht Arnhem naar de finale: ‘Was wel schrikken’

Eendracht Arnhem speelde zondag tegen EDS in de finale van de nacompetitie om een plek in de vierde klasse. Na een zeer enerverend potje wonnen de Arnhemmers in en tegen Voorst (3-4). 

2 reacties

  • wilma beek

    2 maanden geleden
    @Bas mooi verwoord wel fijn dat Sande snel is opgeknapt.
  • Bas Oenstra

    2 maanden geleden
    Een zelfgecontroleerde case-serie die gebruik maakt van gegevens op individueel patiëntniveau van meer dan 38 miljoen mensen van 16 jaar en ouder, onthult een verhoogd risico op myocarditis binnen een week na ontvangst van een eerste dosis van ChAdOx1-, BNT162b2- en mRNA-1273-vaccins, dat verder toenam na een tweede dosis van een van beide mRNA-vaccins. SARS-CoV-2-infectie was geassocieerd met een nog groter risico op myocarditis, evenals pericarditis en hartritmestoornissen.

Amateursport