Volledig scherm
Sivan Kornmann van stichting SIA toont trots het opgehaalde bedrag. © Dennis Damen

Stichting SIA haalt veel geld op voor jonge mensen met hersenletsel

De Stichting SIA (Siv in Actie), opgericht om jonge mensen met hersenletsel te ondersteunen, heeft met een golfevent op Landgoed Golfbaan Welderen ruim 23 duizend euro ingezameld. De stichting is in 2014 opgericht door Eldenia-speler Sivan Kornmann die zelf kampt met hesenletsel.

De negentig deelnemers vermaakten zich met een golftoernooi of –clinic. ’s Avonds was er een feestavond, die afgetrapt werd met een lezing van neuropsycholoog Erik Scherder over brein en beweging. Aan het einde van de avond werd de opbrengt van € 23.166 bekend gemaakt. Deze opbrengst werd later door Arnhemse ondernemers nog aangevuld tot € 25.000. 

Kornmann was er ontzettend blij mee. ,,Een prachtige opbrengst waar ik megatrots op ben. De helft van het bedrag doneren we aan Radboud UMC en de andere helft aan de class van de Edwin van der Sar Foundation. Jongen mensen met hersenletsel kunnen we hierdoor de mogelijkheid geven om optimaal te revalideren.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport