Volledig scherm
Beekhuizen-speler Lody Teeuwsen, archieffoto. © Gerard Burgers

TV Beekhuizen geniet van maximale overwinning

,,Een nodige, maar ook erg lekkere winst", sprak Alwin van Engelenburg over de zege van de tennissers van Beekhuizen op Domstad 3. Met zijn teamgenoten genietend van het diner keek hij terug op de overtuigende zege van de thuisploeg in Velp: 8-0.

,,Domstad staat laatste, dus we wisten dat we ruim konden winnen, maar ook dat het wel echt nodig was. We hebben zelf ook al twee keer verloren, dus het werd tijd om de aansluiting te maken bij de teams boven ons. 6-2 of meer, hoopten we op. Dat het dan 8-0 wordt, is extra lekker. Het liep goed, iedereen was in vorm en we hebben nauwelijks iets laten liggen."

Wat heet, zeven van de acht partijen werden gisteren gewonnen in twee sets. Alleen Jordy Visser had een derde set nodig, maar won alsnog afgetekend (6-2, 1-6, 6-1).

Lody Teeuwsen (6-2, 6-3), Isabel Heupgen (6-2, 6-2) en Shanna de Cortie (6-1, 6-0) waren snel klaar met hun opponenten en wonnen ook in het dubbelspel. Door de eerste zege staat Beekhuizen nu vijfde in de 1ste klasse, waarin drie ploegen nog niet wonnen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport