Volledig scherm
© Marc Pluim

Udi 1896 blijft aan kop, maar verliest weer uitduel

De handballers van Udi 1896 verloren zaterdag voor de derde keer op rij een uitwedstrijd. Bij Artemis ‘15 ging de formatie van het trainersduo Clemens Brakenhoff/Kevin Gerritsen met 25-21 (12-12) onderuit. De Arnhemse ploeg blijft in de hoofdklasse B niettemin koploper op basis van een beter doelsaldo dan HV Huissen.

Brakenhoff sprak van ‘een complete offday’. ,,Maar we begonnen wel goed. Het was alleen het oude liedje. Hadden we de kansen benut, dan waren we op een voorsprong van vijf of zes goals gekomen. Helaas gebeurde dat niet en zo hielden we de tegenstander in leven.”

De zege voor de Doetinchemse ploeg noemde Brakenhoff ‘verdiend’. ,,Het ging lange tijd gelijk op en pas op het laatst ontstond het verschil. Daar kwam bij dat Jim Besselink door een knieblessure allen op de hoek kon spelen, Darwin Mus ook last had van zijn knie en opbouwer Mike van de Koppel door een blessure aan zijn onderarm niet kon schieten.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport