Volledig scherm
Upward - Zwart-Wit, eerder dit seizoen. © Gerard Burgers

Upward pakt draad weer op met zege bij Berkel-Enschot

Berkel-Enschot – De hockeyers van Upward pakten zondag – na twee nederlagen op rij – de draad weer op met een zwaarbevochten zege in de overgangsklasse A. In Noord-Brabant vochten de Arnhemmers zich twee keer terug van een achterstand bij middenmoter Berkel-Enschot, dat uiteindelijk wel met 4-2 werd verslagen.

Tom Hendriks (2), Marnix Griffioen en Ties Koopmans scoorden voor Upward, dat dankzij de zege in het spoor blijft van koploper Leiden.

HCM had in de derde klasse D geen kind aan laagvlieger Dash uit Hoogezand. In Arnhem werd het 5-0, door doelpunten van Alex Vrouenraets, Floris van Alken, Luuk Klootwijk, Gijs van den Pol en Denzel Haverlag.

Ook Oosterbeek boekte in diezelfde derde klasse D een ruime 5-0 thuiszege op Steenwijk. Hugo Korsten (2), Daan Liethof (2) en Matteo de Lugt troffen doel.

Arnhemsche HC gaf in diezelfde derde klasse D een 2-0 voorsprong toch nog weg tegen Flevoland uit Dronten: 2-2.

Maarten van Nijendaal en Michiel Tromp scoorden.

Dieren won in de vierde klasse D de kelderkraker tegen HC Overbetuwe met 4-0. De ploeg van coach John van Noort pakte daarmee haar eerste punten en verliet daardoor ook meteen de laatste plaats.

Boris van Mierlo (2), Paul Bosschaart en Leon van Zanen vonden het net voor Dieren.

Regiosport