Volledig scherm
Archieffoto © VI Images

Upward pakt eerste punten, Arnhem wint topper

DEVENTER – De hockeysters van Upward pakten zondag hun eerste drie punten in de eerste klasse D. De Arnhemsen wonnen in en tegen Deventer met 2-1. Nadia de Vries en Anne-Sarah Breur zorgden voor de belangrijke treffers namens Upward.


HCM leed in 2A haar derde nederlaag op rij. Ditmaal was Ares in Arnhem met 1-0 te sterk voor de ploeg van coach Eric Fintelman. Door het verlies staat HCM samen met Spitsbergen onderaan de ranglijst, met nul punten.

Arnhem greep dankzij een 3-2 thuiszege op PW de koppositie in 3F. De Velpsen hebben nog altijd het maximale resultaat uit drie wedstrijden. Charlotte Klop, Teske Hofman en Lizemijn Evers scoorden voor Arnhem.

Dieren deed in 3F goede zaken voor Arnhem, door hoogvlieger Almelo met 1-0 te verslaan. De ploeg van coach Jeroen Gerritsen moest in Almelo alles uit de kast halen, maar wist de overwinning uiteindelijk toch over de streep te trekken, dankzij een treffer van Judith Langkamp.

Oosterbeek boekte in 4A haar derde overwinning op rij. Ditmaal slachtte de ploeg van Jack Boumeester Holten met 3-0. Anne Hageman (2) en Ashley Meeuwsen vonden het net namens Oosterbeek.

Bemmel steeg dankzij een 3-2 thuiszege op Waalwijk naar de derde plek. De ploeg van coach Eric-Jan Anneveld blijft daarmee positief verrassen in 3A. Lara Elbers, Michelle Jansen en Isa Rosmulder waren trefzeker namens Bemmel.

Regiosport