Volledig scherm
De hockeymannen van Upward winnen met 4-6 bij Beuningen. Archieffoto. © Herman Stöver

Upward wankelt maar valt niet, Oosterbeek verrast met stunt

Beuningen – De hockeyers van Upward kenden zondag een wisselvallige hervatting van de competitie in de eerste klasse D. In en tegen Beuningen liepen de Arnhemmers tegen een 4-2 achterstand aan, maar werden de drie punten dankzij een sterke tweede helft toch nog veiliggesteld: 4-6.

Ties Koopmans (3), Thomas Degen (2) en Douwe Dijkhuizen scoorden voor Upward.

Ook HCM kende in 2C haperingen in hun eerste wedstrijd na de winterstop. De Arnhemmers hielden dankzij een late gelijkmaker van Jorrit Boogaard nog wel een punt over aan de uitwedstrijd in Zevenaar: 1-1.

Arnhem hervatte de competitie in 3F met een klinkende 7-2 zege op hekkensluiter Culemborg. Michiel Tromp (3), Tijmen de Bos, Teun van Eck Duymaer van Twist, Wout Fijen en Thijs Agterdenbos waren trefzeker voor Arnhem.

Oosterbeek stuntte in datzelfde 3F met een 6-4 zege tegen titelkandidaat Barneveld. Topschutter Bas de Nier vond maar liefst vijf keer het net. Ruben Brager scoorde het overige doelpunt voor Oosterbeek.

Tot slot won ook Bemmel in 3F. De ploeg van Olaf Heskes liet Doetinchem met 4-0 kansloos. Joost Maters (2), Laurens Sars en Stijn Cornelissen scoorden voor Bemmel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport