Volledig scherm
PREMIUM
Het vriendenteam komt bij elkaar. © Erik van 't Hullenaar

'Veertig Brothers' houden overleden voetbalmaatje levend met vriendenteam in Arnhem

ARNHEM - De onverwachte dood van de Arnhemse voetballer Ivory Willemsen (31) een maand geleden betekende een grote schok voor zijn familie, maar zeker ook voor zijn grote vriendengroep. Volgens de politie overleed Willemsen door zelfdoding. Als eerbetoon aan hun geliefde vriend wordt er bij Arnhemia nu een voetbalteam opgericht ter nagedachtenis aan Ivory Willemsen.

Liefst veertig vrienden en oud-ploeggenoten van de overleden Ivory Willemsen zullen zich komend seizoen gaan bezighouden met het nieuwe zaterdagteam bij de Arnhemse voetbalclub Arnhemia. De ene helft zal actief zijn als voetballer,d e andere helft zal voornamelijk als supporter gaan fungeren. Een bijzonder team ter nagedachtenis aan hun vriend Ivory Willemsen, die op 2 juni plotseling overleed.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport