Volledig scherm
PREMIUM
Kay van Dijk zet met Emma Villas Siena de stap naar het hoogste niveau in Italië. © Legavolley.it

Volleyballer Kay van Dijk uit Oosterbeek feest in Toscane

SIENA/ ARNHEM - Kay van Dijk doet wat hij belooft. De kolos uit Oosterbeek toog naar Toscane om de plaatselijke volleybalclub Emma Villas Siena de laatste zet naar het hoogste niveau te geven. En Van Dijk hield woord. Na een klinkende 3-0 zege op Monini Spoleto speelt de club volgend seizoen voor het eerst in de A1, het hoogste niveau in Italië.

,,Na het laatste punt was het een grote dolle boel op het veld”, vertelt de 2.14 meter lange diagonaalspeler. ,,Hossen, handtekeningen uitdelen, interviews geven en gek doen met teamgenoten en de supporters. Mijn vrouw had vooraf de spuitchampagne al gekocht. 2,99 euro bij de Lidl. Dat proeft toch niemand. Daarna iedereen onder de douche gepleurd en uiteindelijk zijn we met z’n allen wat gaan eten met families en sponsoren erbij.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport