Volledig scherm
Rebelle-speelster Marije Jonkers (links) en Annika Akse vormen een blok. © Marc Pluim

Volleybalsters Rebelle knokken door, maar verliezen weer in vijf sets

De volleybalsters van Rebelle gingen voor de tweede keer op rij onderuit in een slopende vijfsetter. Vorige week verloren de Dierensen met 3-2 van Spiker, zaterdag was Voorwaarts in Twello te sterk, 3-2 (25-18, 19-25, 23-25, 25-15, 15-11). 

,,Het was heel hard werken, alles stond met de servicedruk. Helaas liepen we in de vierde en vijfde set steeds achter de feiten aan”, aldus aanvoerder Lonneke van Dijk. 

Rebelle bezet door de gesprokkelde punten nu wel de 10e plaats in de 3e divisie B, waarmee het directe degradatie kan ontlopen via P/D wedstrijden. Het gat met de eerste veilige plaats bedraagt met nog 5 wedstrijden te gaan 5 punten. 

Daphne Welling viel in Twello geblesseerd uit. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Nieuwe triatlon in en door Arnhem en de Betuwe: Gelreman
    PREMIUM

    Nieuwe triatlon in en door Arnhem en de Betuwe: Gelreman

    Wat doe je wanneer je als eerste vrouw de drie grote Nederlandse triatlons in één jaar wil doen en één van die drie trekt ineens de stekker eruit? Dan organiseer je die toch zelf, dacht de Arnhemse triatlete Willeke van der Zand. Ze ging samen met haar partner Gert-Jan ten Pierick aan de slag en met resultaat, want op 24 augustus 2019 vindt de eerste 'Gelreman' plaats in en door Arnhem en door de Betuwe. De inschrijving is al open.

Regiosport