Wederom gewijzigd Upward klaar voor de start

voorbeschouwing hockeyArnhem – Een week na HCM, Arnhemsche HC, Oosterbeek en Dieren, starten ook de hockeymannen en -vrouwen van Upward morgen de veldcompetitie. Waar de Arnhemse mannen deze zomer hun selectie alleen maar uitbreidde, namen de Arnhemse vrouwen weer noodgedwongen afscheid van 5 speelsters. Het is een leegloop waar ook de andere verenigingen in deze regio weer mee kampten. Een leegloop die Upward in de toekomst wil voorkomen.

Hockeysters van Upward op archiefbeeld.
Volledig scherm
Hockeysters van Upward op archiefbeeld. © Gerard Burgers

“De in- en uitloop is ook dit jaar weer fors”, doelt coach Pepijn van Schooten op het vertrek van Eva Kraaikamp, Iris Werre, Flore Post, Jo-Lene de Deugd en Jonna Klein-Holte. Daarvoor in de plaats kwamen 4 nieuwe krachten, in de persoon van Bente Wattel (eigen jeugd), Marit Mulder (vanuit Westerduiven), Tess Aus Dem kamen (vanuit QZ) en Maaike van Noort (vanuit Deventer). De Arnhemsen ontvangen zondag Civicum in de eerste klasse D (12.45 uur).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport