Volledig scherm
Coach Chris Stomp van Dreamfiels Dolphins geeft Beau de Wit aanwijzingen. © Fons Sluiter

Basketballers Dolphins hebben selectie op orde

BEMMEL – Dreamfields Dolphins is klaar met shoppen. De Bemmelse basketballers gaan de promotiedivisie in met een selectie van twaalf spelers, onder wie zes nieuwelingen. Als laatsten haakten Jesper Dreis en Remy Thonen aan.

De noodzaak om de markt op te gaan was gegroeid na het plotselinge vertrek van Hidde Roessink naar eredivisionist Dordrecht. Volgens coach Chris Stomp van de Dolphins is het een geslaagd marktbezoek geweest: ,,Met deze jongens ga ik het doen. Diegenen die ik wilde, zijn gekomen. Dus ik ben tevreden.”

Ook met zijn laatste aanwinsten Dreis en Thonen is Stomp in zijn sas: ,,Het zijn allebei jonge jongens uit het opleidingsteam TBG Dragons. Dreis is een schutter van bijna 2 meter. Thonen is ongeveer even lang, maar hij heeft meer gewicht en is onder de borden sterk.”

De selectie van Dreamfields Dolphins bestaat het komende seizoen uit de oudgedienden Kay Biesters, Michael Schildering, Mark Bierhof, Sigo Jörissen, Beau de Wit en Jelle Roessink en de nieuwe spelers Lars Krooshof, Robin Simonis, Maikel van Kol, Keime Helfrich, Jesper Dreis en Remy Thonen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport