Volledig scherm
Hockeysters van Bemmel vieren de promotie naar de tweede klasse. © eigen foto

Bemmelse hockeysters vieren vroege promotie naar tweede klasse

overzicht hockeyBemmel – De hockeysters van MHC Bemmel verzekerden zich zondag van promotie naar de tweede klasse. Dankzij een 4-0 thuiszege op Dieren is de koploper van de derde klasse D, met nog vier wedstrijden te spelen, niet meer in te halen door nummer drie Twente.

Lisa Otte (2), Michelle Jansen en Martine van Zijl scoorden voor Bemmel.

Volledig scherm
Beeld uit de wedstrijd Bemmel-Oirschot. © Fons Sluiter

Ook de Bemmelse mannen deden later op de middag goede zaken ten aanzien van een eventuele promotie naar de tweede klasse. De Bemmelnaren versloegen Oirschot thuis met 3-0 en versterkten daarmee hun tweede positie in de derde klasse C.

Arre van den Boogaard (2) en Mathijs Hartemink troffen doel.

De hockeysters van HC Overbetuwe verloren hun derde wedstrijd op rij in de vierde klasse C en lijken daarmee definitief af te haken in de titelrace. In Elst werd ditmaal met 3-2 verloren van Goor, waardoor de achterstand tot koploper HCHN opliep naar vier punten.

Jessey de Kok en Esli Jansen waren trefzeker.

Ook de mannen van HC Overbetuwe verloren op eigen veld. In de vierde klasse B keerden de bezoekers uit Peel en Maas met een 6-2 zege huiswaarts.

Toon Heijer en Wessel Meijs scoorden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport