Excelsior Zetten en SC Valburg tijdens hun bekerwedstrijd, voor veel publiek. Volgend seizoen samen in een grote Betuwse kelderklasse?
Volledig scherm
PREMIUM
Excelsior Zetten en SC Valburg tijdens hun bekerwedstrijd, voor veel publiek. Volgend seizoen samen in een grote Betuwse kelderklasse? © Fons Sluiter

Betuws plan voor ‘ideale kelderklasse’ op zaterdag is derbyrijk en CO2-arm: ‘Alle clubs sturen brief aan KNVB’

Met klasse-indelingAls de KNVB instemt met een voorstel van tien Betuwse voetbalverenigingen dan ontstaat er in de vierde klasse A van het zaterdagvoetbal een supercompetitie met talloze derby’s en bijna geen reiskilometers. 

3 reacties

 • John Hendriks

  2 maanden geleden
  Zou zeker mooi zijn, denk aan hopelijk veel publiek langs de klant en niet te vergeten de omzetten (kantine o.a) bij de clubs gaat ook zeker omhoog!
 • Jurroen Cluitmans

  2 maanden geleden
  Zo'n vijftien jaar geleden organiseerden we met Betuuwse clubs voor spelertjes van 4 en 5 jaar een kaboutercompetitie. Dodewaard, Elistha, Excelsior, Lieden, SDOO, SVHA, Uchta en Valburg (uit mijn hoofd) namen hier aan deel. Het zou fantastisch zijn als de kleintjes van toen het nu tegen elkaar zouden mogen opnemen in het eerste van de verenigingen.
 • Corné Meijering

  2 maanden geleden
  Een nuance: I.p.v. Wodanseck is wvv Wageningen de meest logische indeling naast de 10 Betuwse clubs

Amateursport