Volledig scherm
Julia Jorritsma (midden) van Batouwe viel uit nadat zij hard op haar rug belandde. © Fons Sluiter

Coach Batouwe krijgt rood bij nieuwe deceptie voor Bemmelse basketbalsters in strijd om play-offs

BEMMEL - In de strijd om de play-offs om de landstitel hebben de basketbalsters van Lekdetec.nl/Batouwe zaterdag opnieuw een forse tegenslag geïncasseerd. De Bemmelsen verloren thuis met 56-71 (28-44) van Loon Lions uit Landsmeer en zakten naar de zesde plaats in de basketballeague.

Tot overmaat van ramp werd coach Daan de Heus in het vierde kwart wegens veelvuldig commentaar op de drie scheidsrechters weggestuurd. Assistent Erik Raterink maakte de wedstrijd af als coach , van afstand gesouffleerd door voormalig coach René van de Wielen.

Ook Julia Jorritsma moest de wedstrijd voortijdig staken. Zij viel halverwege het vierde kwart, in een gevecht om een rebound lelijk op haar rug en kon niet meer verder. Een week geleden verloor de Betuwse ploeg ook al bij Binnenland, een andere concurrent. 

Batouwe speelt de komende anderhalve week twee keer uit bij laagvlieger Utrecht Cangeroes, één keer voor de competitie en één voor de beker. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport