Volledig scherm

De Helster is Maurick dankbaar

ELST - Jelmer Maurick kan met voldoening terugkijken op zijn competitiedebuut voor het mixed team van ETV De Helster.

De tennisser kwam gisteren in het thuisduel met De Bontekoe uit Leeuwarden in drie partijen in actie, won er twee en had daarmee een niet onbelangrijk aandeel in de tweede Elster zege in de eerste klasse: 6-2.

Maurick moest de eerste drie duels van het seizoen missen vanwege een ingreep aan de knie.

Schreurs doelde op het wegvallen van Romano Tatuhey vorige week tegen TAM in Groningen met een hamstringblessure. Daarbij is Stefanie Post door knieklachten nog altijd niet in staat om in haar eentje de baan op te gaan. Zij moest ook gisteren weer haar single opgeven. De tweede nederlaag was van Maurik in het enkelspel met 1-6 en 0-6. Aan de hand van de opnieuw sterke Duitser Philip Pakebusch én Josanne van Bennekom stelde De Helster in de overige partijen orde op zaken. Op het dubbelspel van Van Bennekom/Post en de mix van Maurick/Post na gingen al partijen in straight sets uit.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport