Keime Helfrich van Dolphins was niet te stoppen tegen Grasshoppers: 36 punten.
Volledig scherm
Keime Helfrich van Dolphins was niet te stoppen tegen Grasshoppers: 36 punten. © Fons Sluiter

Dolphins voorlopig koning van de promotiedivisie

BEMMEL - De basketballers van Dreamfields Dolphins hebben zich zaterdagavond gebombardeerd tot grote favoriet voor de titel in de promotiedivisie. De andere favoriet Grasshoppers ging er met 109-80 vanaf en staat inmiddels vier punten achter.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Huissense dammers draaien rollen om tegen regerend landskampioen Hijken

    Huissense dammers draaien rollen om tegen regerend landskampi­oen Hijken

    HUISSEN - Het Huissense damteam had de wind mee in de openingswedstrijd tegen regerend landskampioen Hijken. De Betuwse ereklasser verloor vorig seizoen tegen de Drentse topper door één verliespartij de aansluiting met de koplopers. Nu waren de rollen omgedraaid. Huissen had aan één gewonnen partij voldoende voor de verrassende 9-7 triomf. Alexander Baljakin eiste met winst op Martin Dolfing de hoofdrol voor zich op.
  2. Huissense dammers ook dit seizoen na verlies kansloos voor landstitel

    Huissense dammers ook dit seizoen na verlies kansloos voor landstitel

    HUISSEN De kampioensbeker van de landelijke damcompetitie verhuist ook dit seizoen niet naar de rijk gevulde prijzenkast in ’t Koelhuis in Huissen. De hoofdmacht van de Huissense dammers verloor de klassieker tegen Schiedam met het kleinst mogelijke verschil (9-11) en is met vier punten achterstand op Hijken en drie op Culemborg en Schiedam normaal gesproken uitgeschakeld voor de titel. De club haalde die twee seizoenen geleden voor het laatst naar de damstad.

Regiosport